Daikin FFQ60C/RXS60L 6,0kW mennyezeti kazettás klímaszett

2-3 Days Daikin FFQ60C/RXS60L 6,0kW mennyezeti kazettás klímaszett

Daikin FFQ60C/RXS60L 6,0kW mennyezeti kazettás klímaszett


Inverteres klímaberendezés


Tulajdonságok:

Többzónás intelligens szem

A többzónás intelligens szem automatikusan érzékeli az emberek jelenlétét a helyiségben és a légáramlást elirányítja róluk, megvédve őket a huzathatástól. Energiát is segít megtakarítani azáltal, hogy megmondja a légkondícionáló egységnek, hogy mikor üres a helyiség és 20 perc eltelte után energiatakarékos üzemmódra váltat át, ahol alacsonyabb a hűtési, vagy fűtési teljesítmény, ugyanakkor kellemes hőmérsékletet tart a helyiségben.


Heti időzítő

A Daikin heti időzítőjével Ön beállíthatja a napi működési időintervallumokat, a hét minden napjára.

A Daikin 24 órás szabályzója elhozta Önnek az irányítást. Állítsa be, hogy mikor szeretné, hogy a légkondicionáló berendezés be- és kikapcsoljon, így tökéletes komfortban lesz része, amikor csak szeretné.


Online szabályozási lehetőség

A Daikin “plug and play” Wi-Fi modulja lehetővé teszi, hogy bárhonnan és bármikor szabályozza a légkondicionáló berendezését számítógépen, okostelefonon, vagy táblagépen keresztül. Amellett, hogy mobiltelefonról egyszerűen, könnyen és közvetlenül szabályozható, a legtöbb egységnél lehetőség van arra is, hogy kifinomult otthoni, vagy épületfelügyeleti rendszerre csatlakozzon Modbus, vagy KNX kommunikációs protokollon keresztül, vagy Daikin központi vezérlőre. (BACnet-re, vagy LON-ra való csatlakozás is lehetséges Daikin DIII-Net protokollon keresztül.)


Alkalmas technológiai hűtésre

Néhány egység még akkor is képes hűteni a helyiséget, ha a külső hőmérséklet akár -15°C, mely alkalmassá teszi őket “technológiai hűtésre” szerver szobákban, kapcsoló helyiségekben és elosztó helyiségekben. Az egységet úgy kell telepíteni, hogy biztosítva legyen a megfelelő levegő utánpótlás. Legyen tudatában annak, hogy a multi split rendszerek nem alkalmasak technológiai hűtésre.


Multi split alkalmazás

Ez az egység csatlakoztatható Multi split kültéri egységre. A Multi split alkalmazás lehetővé teszi számos helyiség légkondicionálását egyetlen kültéri egységről, mely olyan előnyökkel jár, mint egyszerűbb és elegánsabb telepítés, kisebb kültéri helyigénnyel. A Multi split kültéri egységekre 2-5 beltéri egység csatlakoztatható, míg a super Multi Plus rendszerekre akár 9 beltéri egység is.


Sky Air iker/tripla/dupla iker alkalmazás

Nagyobb terek légkondicionálása nem mindig valósítható meg hatékonyan egyetlen beltéri egységgel. A

sky Air iker, tripla és dupla iker alkalmazásai lehetővé teszik a kültéri egység teljesítményének szétosztását kettő, három vagy akár négy beltéri egység között. Ez az egész térben jó és egyenlő levegő- és hőmérséklet eloszlást biztosít anélkül, hogy szükség lenne több, kisebb kültéri egységre. Ez az ikon jelenti a lehetőségét annak, hogy a beltéri egység csatlakoztatható ilyen típusú alkalmazásokra.


Kondenzvíz szivattyú

Ez az egység rendelkezik (vagy opcionálisan, ha szükséges) kondenzvíz szivattyúval. A kondenzvíz, mely a hűtési üzemmód során keletkezik, könnyen eltávolítható a kondenzvíz vezetéken keresztül, még akkor is, ha jóval a berendezés felett helyezkedik el. Az eredeti Daikin kondenzvíz szivattyúk csendes működésűek, megbízhatóak és alacsony energiafogyasztásúak, köszönhetően a DC motorok alkalmazásának.


Műszaki adatok:

Hűtési teljesítmény 6,5 kW

Fűtési teljesítmény 8,0 kW

Energiaosztály hűtés A+

Energiaosztály fűtés A+

SEER 5,71

SCOP 4,04

Zajszint hűtésnél 32/38/44 dB(A)

Zajszint fűtés 46/49 dB(A)

Méretei méretei 575*265*575 mm

Kültéri méretei 735*825*300 mm

Beltéri súlya 18 kg

Kültéri súly 48 kg

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó

  • Gyártó: DAIKIN
  • Cikkszám: Daikin FFQ60C/RXS60L
  • Készlet információ: 2-3 Days
  • 885 000Ft.
  • Nettó: 696 850Ft.

Címkék: 6.0kW