Skip to main content

Jó időt hozunk a hét minden napjára!

Örömmel köszöntjük weboldalunkon! Cégünk elkötelezett a megbízható klímaberendezések értékesítése és a minőségi klímaszerelés, karbantartás és tanácsadás iránt. Ismerje meg szolgáltatásainkat, és találja meg az Ön igényeinek leginkább megfelelő klímamegoldást. Válasszon minket, hogy otthona vagy irodája mindig kellemes hőmérsékletű legyen!

Szolgáltatások

Tanácsadás

Szakértő tanácsadásunk segít Önnek a megfelelő klímarendszer kiválasztásában, amely ideális otthonához vagy vállalkozásához. Tapasztalt kollégáink részletesen tájékoztatják Önt a különböző lehetőségekről, figyelembe véve az egyedi igényeket és az energiahatékonyságot, hogy a legjobb döntést hozhassa meg akár hűtésre akár fűtésre használná a berendezéseket. Budapesten és vonzáskörzetében a felmérésünk, tanácsadásunk és az árajánlatunk Ingyenes!! 

Klímaszerelés

Professzionális klímaszerelési szolgáltatásunk biztosítja, hogy új klímaberendezése gyorsan és megbízhatóan legyen telepítve. Képzett szerelőink pontosan, precízen, gyorsan, tisztán és hatékonyan dolgoznak, minimalizálva az esetleges kellemetlenségeket. Az általunk telepített rendszerek hosszú távon is megbízható működést biztosítanak a megfelelő karbantartások mellett.

Karbantartás

Rendszeres karbantartási szolgáltatásunkkal garantáljuk klímarendszere folyamatos, zavartalan működését illetve a gyártó által adott garanciális feltételek megőrzéséhez elengedhetetlen! Időszakos ellenőrzéseink és tisztításaink nemcsak az élettartamot növelik meg, hanem hozzájárulnak a hatékonyság megőrzéséhez is, így energiát és pénzt takaríthat meg. Bízza ránk klímaberendezésének gondozását!

Kövessen minket a Facebookon is!

Hívjon most!

+36 209 224 226

Miért válasszon minket?

Válasszon minket, mert szakértelmünk és tapasztalatunk garantálja a minőségi szolgáltatást. Képzett szakembereink gyorsan, pontosan, tisztán és precízen dolgoznak, így biztos lehet benne, hogy klímarendszere mindig a legjobb kezekben van. Ügyfélközpontú megközelítésünkkel minden igényére figyelünk, és személyre szabott megoldásokat kínálunk. Versenyképes áraink és átfogó szolgáltatásaink révén biztosítjuk, hogy Ön maximálisan elégedett legyen. Velünk nem csak egy szolgáltatót, hanem egy megbízható partnert is választ!

Magunkról

Kovács Ferenc vagyok az oldal alapítója és a cég tulajdonosa.

A lakossági klímaberendezések értékesítését, telepítését és javítását  több mint 25 éve végzem!!

Szívügyem az ügyfeleink maximális megelégedettsége! Csak olyan klímaberendezést árusítunk és telepítünk, amelyeket jó szívvel saját magamnak vagy a családomnak is felszerelnék!!

Hiszek abban-a sok éves szakmai tapasztalatom és a sok ezer felszerelt klíma alapján- , hogy nem csak a legdrágább márkás készülékeket érdemes megvásárolni és telepíttetni! Az általunk értékesített jó ár-érték arányú megbízható berendezések sokszor jobbak,  megbízhatóbbak mint a sokak által ismert legnagyobb márkák.